Forum Home > Video & Audio > Docooler M9S-PRO Smart Android 6.0 Amlogic S905X 3G/32G (V2322EU)

Docooler M9S-PRO Smart Android 6.0 Amlogic S905X 3G/32G (V2322EU)

  • Views:6158
  • Replies:10

Docooler M9S-PRO Android TV Box 3G / 32G

Amlogic S905X / Quad Core / VP9 / UHD / 4K / Mini PC / WiFi / H.265 / DLNA / Miracast / We Will Dispatch the Proper Plug According to Your Address

US$ 58.99

(129 Views)

  • pakotone

  • junior member
  • Replies:

    0
  • Posts:

    1
  • Credits:

    10

pakotone junior member

  • Replies: 0
  • Posts: 1
  • Credits: 10

Docooler M9S-PRO Smart Android 6.0 Amlogic S905X 3G/32G (V2322EU)

#1
  • Posted 4 months ago
  • Views:6158
  • Replies:10

Posted 4 months ago 2017-11-24#1

Where can I download the updated firmware?

share to:

  • Tomtop Official

  • Tomtop Rep
  • Replies:

    462
  • Posts:

    413
  • Credits:

    4190

Tomtop Official Tomtop Rep

  • Replies: 462
  • Posts: 413
  • Credits: 4190
#2
  • Posted 4 months ago

Posted 4 months ago 2017-11-25#1

Quote :Posted 16 hours ago

Where can I download the updated firmware?

Sorry,  this  product--Docooler M9S-PRO Smart Android 6.0 TV Box Amlogic S905X 3G / 32G                    

There is not the  iupdated firmware, it only have the  Android 6.0

share to:

  • kunko

  • junior member
  • Replies:

    1
  • Posts:

    0
  • Credits:

    5

kunko junior member

  • Replies: 1
  • Posts: 0
  • Credits: 5
#3
  • Posted 4 months ago

Posted 4 months ago 2017-11-29#2

I need  a firmware for this tv box please. (Docooler M9S-PRO Smart Android S905X 3G/32G).

the tv box arrived yesterday but stays on boot on the message "MBOX":(

HELP MEEEEEEEEEEEEEE!!!!!

share to:

  • Tomtop Official

  • Tomtop Rep
  • Replies:

    462
  • Posts:

    413
  • Credits:

    4190

Tomtop Official Tomtop Rep

  • Replies: 462
  • Posts: 413
  • Credits: 4190
#4
  • Posted 4 months ago

Posted 4 months ago 2017-11-30#3

Quote :Posted 22 hours ago

I need  a firmware for this tv box please. (Docooler M9S-PRO Smart Android S905X 3G/32G).

the tv box arrived yesterday but stays on boot on the message "MBOX":(

HELP MEEEEEEEEEEEEEE!!!!!

Sorry ,this product didn't have the updated  firmware. 

share to:

  • Manuel Pinto

  • junior member
  • Replies:

    1
  • Posts:

    0
  • Credits:

    5

Manuel Pinto junior member

  • Replies: 1
  • Posts: 0
  • Credits: 5
#5
  • Posted 4 months ago

Posted 4 months ago 2017-12-02#4

Hello,

i have the same Issue, after supersu update, proposed by the box, the box stays on boot on the message "MBOX".

What the solution ? Update firmware or refund the order ?

Regards

share to:

  • Tomtop Official

  • Tomtop Rep
  • Replies:

    462
  • Posts:

    413
  • Credits:

    4190

Tomtop Official Tomtop Rep

  • Replies: 462
  • Posts: 413
  • Credits: 4190
#6
  • Posted 4 months ago

Posted 4 months ago 2017-12-04#5

Quote :Posted a day ago

Hello,

i have the same Issue, after supersu update, proposed by the box, the box stays on boot on the message "MBOX".

What the solution ? Update firmware or refund the order ?

Regards

Hi, for this TV box we have the firmware, but didn't have the update firmware.

share to:

  • firatkas

  • junior member
  • Replies:

    1
  • Posts:

    2
  • Credits:

    22

firatkas junior member

  • Replies: 1
  • Posts: 2
  • Credits: 22
#7
  • Posted 4 months ago

Posted 4 months ago 2017-12-05#6

Here is Android 7.1 firmware for V2322 Docooler M9S Pro 3 gb 32 gb:

https://mega.nz/#!6N4TwKAI!7Gt28mgv5R_Y_ZfkD1Ik8MSgFdzFCNgJ2i2a813ja5U

share to:

  • Dogmartin

  • junior member
  • Replies:

    1
  • Posts:

    0
  • Credits:

    2

Dogmartin junior member

  • Replies: 1
  • Posts: 0
  • Credits: 2
#8
  • Posted 4 months ago

Posted 4 months ago 2017-12-07#7

I have exactly the same issue where I could get the customer service to sort it out?

share to:

  • chris951869

  • junior member
  • Replies:

    1
  • Posts:

    0
  • Credits:

    2

chris951869 junior member

  • Replies: 1
  • Posts: 0
  • Credits: 2
#9
  • Posted 4 months ago

Posted 4 months ago 2017-12-08#8

The same happened to me. You need to find a solution. 

share to:

  • ciccifuffi

  • junior member
  • Replies:

    1
  • Posts:

    0
  • Credits:

    2

ciccifuffi junior member

  • Replies: 1
  • Posts: 0
  • Credits: 2
#10
  • Posted 3 months ago

Posted 3 months ago 2018-01-03#9

Firmware grazie 3gb ram 32gb rom docooler m9s plus bloccato su schermata MBOX

share to:

Subject:

Message:(5 words at least)

Download our cool FREE App!

Enjoy App-EXCLUSIVE Deals